Retourzending

We zijn er zeker van dat u van onze producten zult houden. Maar voor het geval dat u dat niet doet, bieden wij een retourbeleid van 30 dagen aan. Let op: Dit geldt vanaf het moment van aankoop, niet 30 dagen na ontvangst.

Als u uw product wilt retourneren, dient u contact met ons op te nemen via info@balando.nl. Vermeld absoluut de reden voor de retourzending van het product en de bestelnummer, zodat ons team de retourzending in het systeem gemakkelijk kan volgen. Houd er rekening mee dat u de bestelling altijd naar China moet retourneren, de kosten van de retourzending zijn volledig uw verantwoordelijkheid! Elke retourzending moet worden voorzien van een Track & Trace!

Belangrijk: We kunnen alleen een volledige terugbetaling verlenen als het product zich in dezelfde staat bevindt als toen we het aan uw adres hebben geleverd. Elk teruggestuurd product wordt bij ontvangst gecontroleerd.

Zodra de bestelling in China is ontvangen, zullen we binnen 7-14 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten naar de rekening waarvan de bestelling is gedaan.

Let op: We willen u er nogmaals nadrukkelijk op wijzen dat de bestelling naar China moet worden teruggestuurd en dat de kosten van de retourzending volledig voor uw rekening zijn! Deze kosten kunnen in sommige gevallen hoger zijn dan het aankoopbedrag! Houd hier rekening mee om misverstanden te voorkomen!

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!